7. Hoe kan ik mij inschrijven?

Ik wil aan de slag! Hoe kan ik mij inschrijven?

Inschrijven bij Job2daY is hartstikke eenvoudig. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je wel wat beters te doen hebt dan je tijd te besteden aan administratieve dingetjes. Jij wilt gewoon aan de slag!

Maar hoe doe je dat? Daarvoor hoef je alleen maar een aantal stappen te doorlopen. Allereerst moet je je natuurlijk inschrijven bij Job2daY. Gebruik hiervoor deze link.
Om onze leuke Jobs direct op je telefoon te kunnen ontvangen, is het belangrijk dat je ook de app downloadt. Je kunt hierop inloggen met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.

Profiel compleet?

Omdat werkgevers kiezen wie de Job uitvoert, is het slim om je profiel niet alleen up-to-date te houden, maar hem ook zo compleet mogelijk in te vullen. Denk daarbij ook aan het uploaden van een geschikte foto van jezelf. Is je profiel compleet? We maken graag kennis met je! In een e-mail ontvang je hier meer informatie over.

Aan de slag!

En is er een klik? Na het telefoongesprek checken we nog je identiteit, zodat we zeker weten met wie we te maken hebben. Klopt alles? Dan kun je aan de slag. Bekijk de openstaande Jobs, reageer op één die jou leuk lijkt en ga aan het werk!

Loop je tijdens het inschrijven ergens tegenaan? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via het contact formulier