6. Eisen

Wat heb ik nodig om aan de slag te gaan?

Werken via Job2daY is super eenvoudig. Voor veel Jobs heb je geen specifieke werkervaring of een bepaalde opleiding nodig, maar een aantal andere zaken zijn wel handig. Denk bijvoorbeeld aan een rijbewijs!

Wat je √°ltijd nodig hebt is een geldige identiteitskaart of paspoort. Zonder geldig legitimatiebewijs mag je namelijk niet starten en aan het werk. Ook moet je ervoor zorgen dat je profiel op Job2daY zo compleet mogelijk is ingevuld. Zo laat je een goede indruk achter bij de opdrachtgevers. Vul informatie in over je werkervaring en zorg voor een goede foto.

Laat jezelf zien!

Als freelancer ben je verantwoordelijk voor je eigen klussen. Je bent letterlijk het gezicht van je onderneming! Laat daarom zien dat je te vertrouwen bent. Voer je Jobs goed uit en zorg ervoor dat je op tijd op de afgesproken plek bent. Ben je ziek of kun je om de een of andere reden niet komen werken? Zorg dan zelf voor vervanging.

Rijbewijs

Wat daarnaast voor je in het voordeel kan werken is een rijbewijs. Dit zorgt er niet alleen voor dat je makkelijker op de plek van de klus kunt komen, maar ook dat je flexibeler bent. Veel opdrachtgevers vragen voor hun Job namelijk om een rijbewijs.

Heb je een vraag over werken via Job2daY? Mail naar info@job2day.nl of bel ons via 085-7430268