Op deze pagina leggen wij je in vijf simpele stappen uit hoe je als freelancer aan de slag kan gaan via Job2daY.

  Stap 1

Maak een profiel aan op onze website

Hoe uitgebreider je profiel is, hoe sneller je wordt uitgekozen door één van de opdrachtgevers, verbonden aan de site. Voeg een goede motivatie, een aantal kwaliteiten en werkervaring toe. Een duidelijke foto is vereist.

  Stap 2

Afspraak inplannen voor een nadere kennismaking

Om je als freelancer verder te kunnen helpen, maken wij graag kennis met je als persoon. Heb je al een btw-nummer? Of kunnen we je ergens mee helpen? Daarnaast verzoeken wij je een korte vragenlijst in te vullen om vervolgens aan de slag te kunnen!

  Stap 3

Reageren op een Job!

Ready to go! Je profiel is klaar en goedgekeurd. Je kan nu reageren op openstaande Jobs. Geef een toelichting op je keuze voor deze Job. Je kan rechtstreeks communiceren met de opdrachtgevers via onze handige chat.

  Stap 4

Aan het werk

Zodra één van onze opdrachtgevers jou heeft uitgekozen voor één van de Jobs, krijg je een pushmelding. Leg contact met de opdrachtgever via onze chat en wordt voorzien van alle nodige informatie. Aan de slag!

  Stap 5

Vul je uren in en krijg binnen 7 dagen betaald!

Zodra jouw werkdag erop zit, kun jij je uren via de website heel simpel bij ons aanleveren. Zodra je opdrachtgever jouw uren heeft goedgekeurd zorgen wij voor de afrekening met de opdrachtgever. Er wordt dan voor jou een factuur van de gewerkte dag(en) aangemaakt en deze versturen wij naar jouw opdrachtgever.