Wanneer je een Job voltooid hebt via ons platform, vul je je uren in op je eigen pagina. Zodra jij je uren hebt ingevuld, krijgt je opdrachtgever van de Job een melding van je uren. Als de uren zijn goedgekeurd krijg je de uren uitbetaald.

Afhankelijk van wanneer jouw uren worden ingevuld en goedgekeurd, wordt er een factuur automatisch opgemaakt. Job2daY werkt hierin met vaste dagen van facturering, dit is elke donderdag.

  1. Als je werkt op zaterdag en je uren worden na invulling goedgekeurd voor zondag 00.00 uur, dan krijg je jouw uren uitbetaald op de eerste daaropvolgende donderdag.
  2. Als je werkt op zaterdag en je uren worden na invulling goedgekeurd na zondag 00.00 uur, dan krijg je jouw uren uitbetaald op de donderdag in de week erna!

De verantwoordelijkheid van de goedkeuring van de uren ligt volledig bij jezelf! Het is mogelijk te chatten met de opdrachtgever in het platform. Zorg er dus voor dat je uren direct na het afronden van de Job worden goedgekeurd, dan zorgen wij voor de uitbetaling.

Heb je vragen over de uitbetaling van de uren? Neem contact met ons op via info@job2day.nl of bel ons op 0857-430268

Job2Day Header